Share

Hoe Update Ik De Drivers Van Mijn Laptop?

0
(0)

Klik op ‘Bijwerken’ om een beschikbare update te installeren. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

waar printerstuurprogramma's windows 7'

Bij installatie bij mijn laptop van 8 naar 8.1 krijg ik eerst foutmelding 0x f. Daarna 0xc190010b en deze bezoek de website gaan na opnieuw proberen niet meer weg.

Zorg ervoor dat je het downloadt van de website van de leverancier. Als je foutcode 51 krijgt, betekent dit dat het apparaat momenteel wacht op een ander apparaat of een set apparaten om te starten. • Klik met de rechtermuisknop op het apparaat in de lijst en kies ervoor om het te verwijderen. Je zal contact op moeten nemen met de OEM om te achterhalen of er een nieuwe update is. In dat geval kan je de stekker uit het stopcontact halen en weer aansluiten , of de computer opnieuw opstarten om een reset uit te voeren voor deze status. Het meest prominente dat je moet onthouden over het gebruik van een USB-apparaat is de optie Hardware veilig verwijderen. Een toepassing of service heeft dit hardware apparaat afgesloten .

Windows 8.1 is van een misdadig niveua en richt meer schade als profijt aan. 6 van mijn programma’s draaide niet meer onder win 8.1. Hopelijk kan er wat aan worden gedaan, want ik heb de computer pas een jaartje.

Maar wen vooral niet te veel aan die installatie! De proefperiode kan niet worden verlengd en de installatie kan niet worden omgezet in een echte, volledige versie. Ik geloof dat je nog steeds kunt controleren hoe optionele updates worden geïnstalleerd.

Blog: Windows Update For Business

Dit apparaat is in Apparaatbeheerte vinden achter Bluetooth – Intel Wireless Bluetooth, maar ook hier kan je weer veel simpeler kijken inde lijst met producten(Intel Wireless Bluetooth). Je kan de huidige versie vinden inde lijst met producten.

Windows Xp

Windows 8 kan standaard via de Windows Store worden geüpgrade naar Windows 8.1, hierop zit geen beperking vanuit Windows zelf. Het kan echter zijn dat uw apparaat niet beschikt over de juiste stuurprogramma’s, die Windows 8.1 ondersteunen. Hierdoor kan upgraden naar Windows 8.1 problemen opleveren. Kijk op de website van de fabrikant van uw apparaat om te zien of de stuurprogramma’s voor Windows 8.1 beschikbaar zijn.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.