Share

Hold Driverne Dine Oppdatert Og Optimaliser Spillinnstillingene

0
(0)

De fleste slike programmer har et varsel som sier i fra når det er på tide å oppdatere og gjerne et område der man kan sjekke om det er behov for en oppdatering av programmet. Ved å alltid holde programmene oppdatert, sørger man for at programmet er oppdatert med de nyeste sikkerhetsinnstillingene fra utgiver.

  • Du risikerer imidlertid at visse drivere blokkerer oppdateringen.
  • Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå.
  • Da jeg oppdaterte til Windows 10 satte jeg den opp som ny maskin og alt ble installert pånytt, ingen problemer her, har for øvrig NVIDA GeForce GT 720 .
  • Med verktøyet kan du opprette en installasjonsdisk eller en USB-nøkkel som det kan startes opp fra.

For at du er helt med på hva vi snakker om så forteller vi deg litt om hva en driver er. Det kan nemlig være vanskelig å finne hode og hale i kompleks teknologi hvis man ikke beskeftiger seg med det til daglig. En driver er en liten programvarebit som forteller datamaskinens operativsystem og annen programvare hvordan man kan kommunisere med en bestemt maskinvare. Sammen med installasjonen av en skriver for nettopp å fortelle operativsystemet helt presist hvilke opplysninger maskinvaren, som i dette tilfellet er skriveren, skal motta. Lydkortdrivere forteller programvaren din gtx 1050 ti driver, hvordan den skal omsette forskjellige data til lydsignaler for at kortet kan avgi lyd til et sett høyttalere. Det samme gjelder for et tastatur, en skjerm, skjermkort og annet.

Fiks Problemer Med Lyd, Skrivere Og Nettverk

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. BrukData Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Canon skriverdrivere

Hvis du trenger mer hjelp om dette emnet kan du ta kontakt med oss på eller kommer innom kontoret vårt. I dag har AMD gitt ut egne drivere for Windows 8 Consumer Preview som ble gjort tilgjengelig på nettet i går. Hovedgrunnen til dette er fordi Windows 8 kommer med en oppdatert drivermodell, WDDM 1.2 . WDDM ble først introdusert med Windows Vista i 2006 for å kunne utnytte nye grafikkteknologier i Windows. Enhver form for å sikre seg som inkluderer XP høres mer enn dum ut. Annet enn ett litt trøblete UI så er operativsystemet perfekt. Jeg har så godt som aldri hatt noen problemer med Windows 8.

Før Du Oppdaterer

Jeg ble litt forvirret over navnet, jeg vet ikke om det er selve driveren eller ett program du trenger for å Feks laste ned drivere. Så etterdu har installert det bør du gå inn på programmet å se etter “driver update” e.l. Vi er glad for at du spør, drivere er nemlig en svært viktig del av datamaskinen din. Drivere er faktisk programvare, akkurat som programmer.

Med tanke på at Driver Update lover å rense datamaskinen for utdaterte programmer og filer, kan man med det samme tro at slike popup-varsler er pålitelige. Eier du en datamaskin, og er du fortvilet over hvorfor den med tiden løper inn i flere og flere utfordringer, samtidig med at dens hastighet har blitt langsommere? Ta opp videoer, knips skjermbilder, strøm direkte og del med venner. Hold driverne dine oppdatert, og optimaliser spillinnstillingene. Med GeForce Experience™ kan du gjøre alt dette, noe som gjør det til den perfekte følgesvennen til GeForce®-grafikkortet ditt. Readme-filene gir informasjon om endringer i programvare fra tidligere versjoner.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.