Share

Ja kas neid on mis tahes värvides peale kollase ja roosa

0
(0)

Ja kas neid on mis tahes värvides peale kollase ja roosa

Selle uuringu tulemused loovad aluse nii toidukompaniide kui ka rahvatervise kogukonna vajaduste ühtlustamiseks. Need leiud pakuvad laskemoona toidu- ja joogijuhtidele, et õigustada agressiivsemat üleminekut teie jaoks parematele toitudele, arvestades potentsiaali parandada müüki ja finantstulemusi. Ja nad pakuvad rahvatervise pooldajatele ja poliitikakujundajatele teadmisi selle kohta, kuidas koostada ettepanekuid, mis võivad toiduturustajaid paremini motiveerida muutusi vastu võtma.

Seega seisame nüüd valiku ees: jäigalt nõudma, et meil oleks õigus, et iga toit oleks täiuslik (ja tekitaks seeläbi tööstuse ägeda vastupanu), või võtame kasutusele pragmaatilisema tee, mis annab ettevõtetele võimaluse nii raha teenida kui ka raskusi tõsta. aidata vähendada laste ja täiskasvanute rasvumist selles riigis.

Hudsoni uuringus välja töötatud win-win-lähenemine avab ukse olulistele käegakatsutavatele edusammudele meie toiduvarude parandamisel viisil, mis ühtlasi parandab lõpptulemust. Kui need kaks ei tööta koos, on ülekaalulisusele toimiva lahenduse leidmine hukule määratud.

Valik vaatab meile näkku.

Pilt: Preto Perola/Shutterstock.

Rinnavähiga patsientidel on tänapäeval saadaval tohutu hulk ravimeetodeid, alates operatsioonist kuni hormoonravini ja keemiaravini. Kuid uued uuringud juhivad ravi otsimist mõnes kummalises suunas. Kui see tasub end ära, võib vähihaigetele pakkuda täiuslikult kohandatud – kui ebatraditsioonilist – ravilahendust.

Arizona ülikooli teadlased on võitnud riiklike tervishoiuinstituutide poolt 2 miljoni dollari suuruse toetuse, et välja töötada ravim, mis põhineb majapidamises kasutatavatel alandlikel koostisosadel: söögisoodal. Seni on tõestatud, et söögisooda vähendab hiirtel kasvajate suurust, neutraliseerides piimhapet, mida kasvud laienevad. See on ainult hiired, kuid siiski on see ka lihtsalt söögisoodat.

Söögisooda lahust juues, "patsiendid saavad tegelikult muuta oma keha pH -d, et muuta oma vähiravimid tõhusamaks," ütles biomeditsiinitehnika dotsent ja projekti juhtivteadur Mark Pagel. Ainus negatiivne külg on see, et liiga palju söögisooda joomine võib olla mürgine teistele keha organitele, nagu põis ja neerud.

Aga kui arvate, et söögisooda allaneelamine on kummaline abinõu, siis olge valmis uueks üllatuseks. Austraalia teadlased usuvad, et suudavad kasvajatega toime tulla otsustavalt kodumaise lahendusega. Nende plaan on segada vähirakke ämblikmürgiga – täpsemalt selliseid, mis on saadud tarantlitest ja lehtrivõrgu ämblikest, millest viimane kuulub kolme kõige mürgisema ämblikulaadse hulka maailmas – et näha, kas reaktsioonil on huvitavaid tagajärgi .

Algatust jälgiv Norelle Daly saab Austraalia valitsuselt töö jätkamiseks 200 000 dollari suuruse toetuse.

"Loodame leida molekuli, mis tundub rakkude tapmisel paljulubav," Ütles Daly. "Soovite näha, et saate vähi leviku ära hoida ja selle ka eemaldada."

Ekraanipilt saidilt www.bartonscandy.com/

Tüüpilise majanduslanguse ajastu ettevõtete moel oli 2009. aasta hilistalvel üks Bartoni Candy müügimees, kes plaanis oma iga-aastast paasapüha müüki, kuulnud ettevõtte koondamistest. Uudisele järgnes ärevam avastus: šokolaadifirma oli oma tähtsaima aastaaja, paasapüha, tootmise tühistanud. Müügimees helistas pisarais Menachem Lubinskyle-kosher-tööstuse siseringile https://tooteulevaade.top ja Kosher Today uudiskirja toimetajale-, kurtes nii oma kui ka ikoonilise šokolaadiettevõtte saatust.

Müüja kartused olid hästi põhjendatud. Bartoni emaettevõte Cherrydale Farms lõpetas 31. märtsil 2009 ametlikult armastatud šokolaadibrändi 71-aastase tegevuse. Ükski esindaja ei vastanud selle reporteri päringutele, kuigi sekretär kinnitas surma kuupäeva.

Bartoni oma või Bartoni Bonbonniere’i, nagu see oli tuntud selle esialgsete omanike ajal, mäletatakse enamasti hea meelega kui paasapühade šokolaadi. Selle šokolaadimagustoite oli koos Manischewitzi veiniga nähtud sederplaadile peaaegu lisana.

As an example, you could have a jog in the laweekly.com day or hang out with a friend.

"Inimesed, kes elasid 40ndatel, 50ndatel ja 60ndatel, ei suutnud mõelda elule ilma Bartonita," Lubinsky rääkis mulle, mis võis olla liialdus. Kuid Bartoni mandlisuudlipurgid ahvatlesid aastaid seder-käijaid ja juudi laste põlvkonnad müüsid Bartoni komme korjandusteks. See öö-esimene enam kui poole sajandi jooksul, mil Bartoni oma kohal ei ole-erineb eriti kõigist teistest öödest.

New Yorgi kallis

Bartoni lugu on paljuski New Yorgi lugu. Viini immigrant Stephen Klein tuli 1938. aastal New Yorki ja asutas aasta pärast saabumist šokolaadiettevõtte, tuues oma kaubanduse ja oskusteabe Vana Maailma Euroopast, kus tema perekond oli olnud šokolaadi hulgimüüja. Ameerika Ühendriikides, selliste ettevõtetega nagu Barricini ja Loft, tõusis Bartoni tõus silmapaistvalt, kuna butiikkastide šokolaaditööstus mängis uue tarbijaetose.

1950. aastateks oli Barton’s suur šokolaadimängija, selle omanik, mida üks ajakirja Commentary kirjanik kirjeldas 1952. aastal "kõige mehhaniseeritum tehas Ameerikas." Ka Bartoni kaubamärk oli kosmopoliitne; selle šokolaad hangiti Šveitsist, saadeti New Yorki ja töödeldi seejärel ühes kolmest Brooklyni rajatisest. Asutava Kleini perekonna liikme sõnul oli konkurents Bartoni ja tema rivaali Barricini oma vahel nagu Macy ja Gimbeli oma.

Oma kõrghetkel, 50ndate lõpus ja 60ndatel. Bartonil oli üle riigi rohkem kui 70 frantsiisi, enamasti New Yorgis. Arhitekt Victor Gruen, Austria emigrant ja kaasaegse siseruumide kaubanduskeskuse arhetüübi looja, kujundas oma esimese kaupluse Manhattanil 81. tänaval ja Broadwayl. Barton’s tutvustas oma tooteid ka Bloomingdalesi, Filene’i ja teiste kaubamajade lettidel.

Karbis-šokolaadiglamuuri langemine 60ndatel sundis Kleini perekonda uue turuga kohanema. Bartoni poed suleti ja Kleins tegeles taas hulgimüügiga. Varsti oli Barton’s saadaval kogu riigi apteekides. Perekond Klein müüs oma osaluse ettevõttes 1978. aastal ja Barton’s on sellest ajast peale enne surma Cherrydale’is veel kaks korda omanikku vahetanud.

Juudi juured

"Viini võlu, Ameerika kaupade ja juudi õigeusu sujuvast segust on kasvanud Bartoni kommipoed," Kommentaar kirjutas, püüdes selgitada Bartoni ärimudeli eripära. Bartonil oli "avastas kullakaevanduse" oma juudi kliendibaasis.

Kuigi tema kliendid olid erineva religioosse taustaga ja nende tooted kasutasid oikumeeniliselt mittejuutlikke pühasid, oli Bartoni oma suuresti juudi ettevõte. See paigutas kuulutusi juhtivatesse väljaannetesse, mis rääkisid lugusid suurtest juutide pühadest. Isegi lihavõttepühade šokolaadid olid paasapühade jaoks koššerid. Borough Parki Brooklyni naabruses, kui enamik juudi poode jäi hingamispäeval lahti, sulges Barton’s uksed. Kliendid, kes otsivad šokolaadipühade jäneseid või kommi -jõuluvanasid, sooritavad ostud kindlasti enne reedist päikeseloojangut.

Tina-, vigur- ja lintpakendid lisasid pühadelauale ebatavalise elegantsi. Just need ümbrised jäid Lubinsky mällu koos šokolaadisofaariga. Juudi ajaloolane Hasia Diner mäletab paasas šokolaade kui ikoonilisi: "Mu isa oli varajane tervisemutt ja meil ei lubatud šokolaadi majja, kuigi paasapühal oli alati kast Bartoni oma."

Mõnes mõttes peegeldas Bartoni oma juutide eesmärke ja nägemusi Ameerikas-olla ühtaegu selgelt ameeriklane, aktsepteerida peavoolu ja olla endiselt võimatu judaismi harrastama.

Selles küsimuses Ask Corby lihavõttepühade väljaandes selgitab meie ekspert, miks peaksite hoidma neoonvärvi, tööstuslikku suhkrut

K. On lihavõtted ja nagu tavaliselt ostsin oma kahele väikesele lapsele Peepsi. Siin on asi: mulle väga meeldib Peeps. Kuid kõik mu sõbrad on toidud ja ka jätkusuutlikkusele pühendunud, nii et ma ei lase endale neid osta, välja arvatud pühade ajal. Ja siis ma söön enamuse neist ära. Kas ma peaksin häbenema? Minu lapsed ei ole igavesti väikesed. Ja kas neid on peale kollase ja roosa ka muudes värvides?

A. Peeps on nende enda toidugrupp, nagu te intuitiivselt teate, kuid pole lasknud end tunnistada. Olen õige inimene, kellelt seda küsida, sest mul on pidevalt olemas peaaegu igas vormis ja toonis tänu oma sõbrale proua Pilverile, kes leiab täieliku hulga Just Borni piilusid, mis on endiselt valmistatud Petlemmas, Pennsylvanias, tema lähedal asuvas tehasepoes Westfieldis, Massachusettsis, ja esitab mulle suure sortimendi pühade ajal, kus me kohtume, sealhulgas sel nädalal minu pere sederi juures.

Miks erineb vahukomm kõigist teistest vahukommidest, nagu võime paasapühal küsida? (Traagiliselt ei ole Peeps paasapühade jaoks koššer, vähemalt selle WikiFAQ vastuse kohaselt.) Loomulikult on need tööstuslikult töödeldud – väga tööstuslikult töödeldud, mis toob kaasa väiteid, et nad elavad tuumatalve mugavalt üle. Ametlik "Just sündinud" Ülestõusmispühade saidil pole ühtegi sellist ennustust ega ka dioraamasid, mida erinevad lihavõttepühade ajal sponsoreerivad erinevad rühmad, sealhulgas seda Fort Worthi tähegrammist, võib-olla seetõttu, et ühel dioramal on kaunistatud käsitsi värvitud silt "Alatu pilk." Kuid need pakuvad tunde või harrastajate lõbustusi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Ma väidan siiski, et nad on erinevad ja mitte ainult sellepärast, et nad on kummalised, ebainimlikud esemed kummalistes Day-Glo värvides, mis näevad ise välja mürgised (ja seal on üsna palju), mis näevad välja otse paremate inimeste elust -läbi keemia 1950ndate, mis nad tegelikult on. Ma arvan, et need maitsevad hästi. Tekstuur erineb millestki omatehtudest ja ma olen täielik omatehtud vahukommide uue moe fänn. See on õhuline, kuiv ja kaduv viisil, mida suured, S’moresi vahukommid pole. Kõige tähtsam on see, et sellel on suhkru lihvimine, mis annab igale hammustusele imelise krõmpsu ja mis muudavad muud seened näiliselt nunnuks ja lõdvaks.

Ärge hiilige enam oma vääriliste laste suust. Ostke lisa – nüüd, enne kui teoreetiliselt hooajaline varu otsa saab – ja sööge neid uhkusega.

Kas soovite esitada järgmise veeru jaoks küsimuse? Küsige Corbilt toitu, jooki või restorani nõu, saates e -posti aadressile [email protected].

Pilt: katerha/flickr

Mul on teile, mehed, küsimus: kas teie erektsioon on vähem tugev? "Mida?" võite küsida. Millele ma vastan: ära küsi minult! Ma pole see, kes selle kujundas "Madal T viktoriin."

Low T Viktoriin on kümne küsimusega veebiküsitlus, mille eesmärk on teada saada, kas teil on madal testosterooni tase. Selle pani kokku Abbott Laboratories-ettevõte, mis juhuslikult müüb retsepti alusel väljastatavat testosteroonilisandit nimega Androgel.

Slate’is on täna hea tükk arst Craig Bowron, kes küsib, kas Abbott ei müü seda üle "Madal T" asi. Ta kirjutab, "Kas testosterooni taseme langus on vananemise viga, nagu artriit-tüsistus, mida tuleks ravida? Või on need loomulikud, tervislikud muutused ja neid ei tohi rikkuda?"

See on huvitav küsimus, kuid mind huvitab selle kaudne eeldus-et me peaksime võrdsustama "loomulik" ja "tervislik" alustuseks.

Kõrge testosteroon on "loomulik" noortel meestel ja see on osa keemilisest valemist, mis aitab kaasa mõnele tuttavale noormehe tunnusele. Nende funktsioonide hulka kuuluvad tervislikud asjad (joie de vivre!) ja ebatervislikud asjad (agressiivsus!). Samamoodi võib vananev mees, kelle testosterooni tase loomulikult langeb, hõlmata tervislikke asju (vähem agressiivsust!) Ja ebatervislikke asju (vähem joie de vivre!).

Alates sellest, kas midagi on "loomulik" ei räägi meile palju sellest, kas see on hea või halb, ma kaldun sellest loobuma "loomulik" küsimus täielikult ja keskenduge heale/halvale küsimusele. Ja nende tulede järgi arvan, et testosteroon on üsna nüri instrument, mis taastab nooruse halbu osi koos headega.

Loomulikult on ka küsimus, kas me räägime sellest, mis on hea ja mis halb üksikisikule või ühiskonnale. Lõppude lõpuks meeldib mõnele mehele agressiivsus, isegi kui teised peavad oma agressiooni eest maksma. Ja kui vananev mees hakkab Androgeli võtma ja tal on abieluväliseid suhteid, mida tal muidu poleks olnud, võib ta olla rõõmus, aga teised mitte.

Siin on küsimus: kui FDA hindab sellist ravimit nagu Androgel ja otsib halbu kõrvalmõjusid, kas on lubatud kaasata asju, mis on ühiskonnas halvad, kuid mitte tingimata individuaalsed? Ja kui ei ole, kas peaks olema?

Nendele küsimustele vastuseid oodates jätan teile madala viktoriini. Jagage julgelt oma tulemusi kommentaaride jaotises. Või võite hoopis lasta meil arvata oma testosterooni taset selle järgi, kuidas te oma kaaskommentaatorite suhtes käitute.

1. Kas teil on libiido (sugutung) vähenenud? 2. Kas sul on energiapuudus? 3. Kas teil on jõud ja/või vastupidavus vähenenud? 4. Kas oled kaotanud kõrguse? 5. Kas oled märganud oma elunaudingu vähenemist? 6. Kas oled kurb ja/või pahur? 7. Kas teie erektsioon on vähem tugev? 8. Kas olete märganud oma spordivõime halvenemist hiljuti? 9. Kas jääte pärast õhtusööki magama? 10. Kas teie töötulemused on hiljuti halvenenud?

"Su käed hakkavad veritsema."

Colorado osariigis Boulderis asuva Cure’i mahetalu omanik Anne Cure ütles seda vaikselt, vaadates kaugele, kui üks teistest põllumeestest Jack kirjeldas päevaülesannet istutada tuhandeid seemikuid kasvuhoonest põllule. The "veritsevad käed" kommentaar ei olnud kuidagi pahaloomuline; see oli pelgalt faktiväide, paljud kevaded õppisid tuhandeid seemikuid põllule ümber istutama. See oli tõdemus, et täna on põldude istutamine eriti raske. See oleks uue põllumehe kätele valus protsess.

Lõigatud, pragunenud ja veritsevad sõrmed on alles talupidamise füüsiliste raskuste algus. Esimese täispika hooaja jooksul veetsin pikki päevi painutades, kükitades, haarates, väänates, tõmmates, tõugates, lõikades, kõndides, jooksmas, hüppades, lohistades, kaevates, punnitades, tõstes, visates, püüdes ja ulatades. Iga päeva lõpus jäid mulle valud, valud, lõiked, praod, villid, infektsioonid, nõelamised ja nikastused. Selle hooaja alguses tundus mulle alati sõrmeotste lõikamine, kuna mul oli vähe kogemusi roheliste praadinoaga lõikamisel. Lõhenenud sõrmed olid kevade ja sügise külmade päevade alustalaks. Meie augustikuine meesaak tõi hulga mesilase nõelamise tõttu väga paistes parema jala ja pahkluu. Imeliselt nakatunud suur varvas septembris maandas mind kolmeks päevaks. Oktoobris saabus talutraumade suur finaal: pärast rukolapeenrale hüppamist ja ebamugavalt maandumist hüppasin pahkluu halvasti. Sellele järgnes kuu aega kestnud füsioteraapia.

Minu esimene põllumajandusaasta toob need näited väga füüsilisest koormast, mida põllumajandus oma kehale võtab, kuid on ka pidevaid valusaid käsi, jalgu ja selga, mis tulevad ja lähevad.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.